Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Ivan Ledesma

ESCRIPTOR DE TERROR I FANTASIA

  • 5
    Mecenas
  • 10.0
    mensuales
  • 139.78
    total

Bestiari d'ombres V

Els fills de Desembre
Nom: Els fills de Desembre

Alies coneguts: Els últims, Estirp del No-Res. 

Interregne: Hàstile i dimensions desconegudes

Classe: Humans i humans contaminats del No-Res.

Afiliació: No-Res
Detalls: No se sap gaire d’ells, i això que porten moltíssim temps aquí. Sembla que basat en un culte babilònic un grup de filòsofs i pensadors aterrats per la devastació de la primera guerra mundial van arribar a la conclusió que l’estat ideal de no-sofriment per la humanitat, el mon i l’existència en general era el No-Res. La no existència. El buit absolut que dins l’infinit de l’univers es el dominant del tot. I treballant amb aquesta idea es va descobrir un anti-esser, una consciencia dins els buit. Que considera l’existència mateixa una aberració, un error, i la vida, tot allò que no sigui el mateix No-Res, com un enemic al que retornar a la buidor absoluta de si mateix.
Hi una rama divergent dins els Fills de Desembre, que consideren aquest anti-esser una mena d’anticòs que va sortir com a contra a la mateixa existència i que ha de desaparèixer també un cop tot l’equilibri de la Buidor torni. 
L’objectiu del anti-esser sembla aclaparadora e impossible de completar, a la fi, hi ha infinites dimensions, i a moltes hi ha una existència. Però sembla que per proximitat, i per la crida de la seva atenció que fan els Fills de Desembre de la Buidor i l’anti-esser es possible que estiguem mes aprop que molts ‘altres de la nostra fi.

 

 

 

Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat