Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Ivan Ledesma

ESCRIPTOR DE TERROR I FANTASIA

  • 0
    Mecenas
  • 0
    mensuales
  • 152.62
    total

Bestiari d’ombres II

Anotacions al cuadern d’Abraham (El Mon de Negorith) II
Nom: Negorith
Alias coneguts: Cap
Interregne: Hàstile
Classe: Humà
Afiliació: Independent
Habitat natural a l’Hástile: Humanitat
Detalls: Origen
Les Negorith habiten l’Hástile, sospitem que n'hi ha hagut sempre, però la primera prova escrita de la seva existència correspon a un antic text tallat a ossos trobats a Egipte, i guardat en secret pels fills de Decembre, que parla d'una deessa encarnada que els egipcis de la Primer Dinastia coneixien com Niethotep.
Segons aquest text, Niethotep a més del do de la clarividència, i la precognició, posseïa les claus de l'univers, i podia viatjar del pla dels vius al dels morts a través de les portes que només ella podia veure.
Després de Niethotep es té constància escrita d'almenys vuitanta-quatre Negorith fins que després de la caiguda de l'Imperi Romà i la clandestinitat dels fills de Decembre, desapareixen els registres. Segles després algunes d'elles acaben en fogueres acusades de bruixeria, fent que les supervivents passin també a la clandestinitat i l'oblit, o  que simplement ignorin les seves facultats per a passar desapercebudes.
No tenen un llinatge genètic, ni màgic. La seva aparició no obeeix a lògica alguna que es conegui al’Hástile. Moltes d'elles romanen en l'anonimat durant tota la seva vida, sense entendre el tipus de poders que posseeixen i sense arribar a desenvolupar-los més que de forma passiva, assumint que veuen i senten coses “estranyes”.
Facultats:
Gràcies a la informació que van donar les dues últimes Negorith conegudes podem entendre per primera vegada el funcionament de les seves facultats.
Tots els mons vibren. És un fet. Cada esser. Cada element. Tots vibrem d'una forma concreta i única. Les Negorith posseeixen un sentit únic que els permet captar aquesta vibració i el seu cervell la decodifica en informació addicional que assumeixen els sentits comuns dels humans, permetent-li captar amb aquests sentits moltíssima més informació que la que posseeixen els comuns.
En paraules de Clara Campoamor: 
“És com si tota la teva vida llegissis llibres als quals han ratllat la meitat de les paraules a l'atzar, i de sobte tot aquesta informació que mai has tingut, encara que has intuït, apareix de sobte davant els teus ulls. No és que sàpiga més que els altres, és simplement que ells tenen una bena en els ulls que a mi m'ha caigut de sobte.
Ara puc veure a la majoria dels éssers d'altres dimensions. Puc localitzar els punts porosos pels quals els fantasmes arriben al nostre món. Trobar les portes que van crear els dimonis primigenis per a saltar de la seva realitat  a la nostra.
En desenvolupar l'afinitat a la vibració, puc saber si algú menteix, si diu la veritat, el seu estat d'ànim, les seves intencions, i arribat el cas, el seu fil conductor i el que farà… Els àngels no poden usar els seus ardits amb mi, sóc immune als seus encants. Els dimonis em consideren una dels seus i els fantasmes volen la meva ajuda per a acabar els seus assumptes pendents”