Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Ivan Ledesma

ESCRIPTOR DE TERROR I FANTASIA

  • 5
    Subscribers
  • 10.0
    monthly
  • 139.78
    total

Bestiari d'ombres V

Els fills de Desembre
Nom: Els fills de Desembre

Alies coneguts: Els últims, Estirp del No-Res. 

Interregne: Hàstile i dimensions desconegudes

Classe: Humans i humans contaminats del No-Res.

Afiliació: No-Res
Detalls: No se sap gaire d’ells, i això que porten moltíssim temps aquí. Sembla que basat en un culte babilònic un grup de filòsofs i pensadors aterrats per la devastació de la primera guerra mundial van arribar a la conclusió que l’estat ideal de no-sofriment per la humanitat, el mon i l’existència en general era el No-Res. La no existència. El buit absolut que dins l’infinit de l’univers es el dominant del tot. I treballant amb aquesta idea es va descobrir un anti-esser, una consciencia dins els buit. Que considera l’existència mateixa una aberració, un error, i la vida, tot allò que no sigui el mateix No-Res, com un enemic al que retornar a la buidor absoluta de si mateix.
Hi una rama divergent dins els Fills de Desembre, que consideren aquest anti-esser una mena d’anticòs que va sortir com a contra a la mateixa existència i que ha de desaparèixer també un cop tot l’equilibri de la Buidor torni. 
L’objectiu del anti-esser sembla aclaparadora e impossible de completar, a la fi, hi ha infinites dimensions, i a moltes hi ha una existència. Però sembla que per proximitat, i per la crida de la seva atenció que fan els Fills de Desembre de la Buidor i l’anti-esser es possible que estiguem mes aprop que molts ‘altres de la nostra fi.

 

 

 

We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat