Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Ivan Ledesma

ESCRIPTOR DE TERROR I FANTASIA

  • 0
    Subscribers
  • 0
    monthly
  • 152.62
    total

Bestiari d'ombres IV

Anotacions al cuadern d’Abraham (El Mon de Negorith) IV: TERTIUM
Nom: Tertium
Alias coneguts: Nen, Reietó 
Interregne: Auto exiliat al Hàstile
Classe: Dimoni humanitzat
Afiliació: CAOS
Detalls:
Tertium es va auto exiliar el primer entre els seus germans. Es el major dels dimonis originals. Ningú coneix exactament el seu origen més enllà de l'adveniment a aquesta dimensió, no obstant això, hi ha algunes dades confirmades…
-En la progènie original eren 7 dimonis. Fills del CAOS original. Tertium era el major d'ells. 
En el hàstile s'han tingut notícies de 4 d'ells: Septum/Septa, Quartum, U i el propi Tertium
-Cansat i avorrit del caos etern primordial que regna en la dimensió infernal va saltar al Hàstile i va deixar que la humanitat li impregnés fins al punt de sentir un estrany impuls d'amor i odi pels humans i la seva dimensió.
-Se li ha encarregat diverses vegades la destrucció o conversió d'aquest món i sempre ha retorçat de tal forma les coses que tot ha continuat exactament igual.
-Considera el hàstile una sala de jocs. Considera a la gent mers comparses. Als àngels un emprenyament. Als altres dimonis, un grapat de pesats. I tot és només un acudit divertidíssim que només li fa gràcia a ell. 
-Coneix la ubicació de varis dels anells voraços. 
-Va destruir al costat de Quartum un lloc anomenat la Ciutat Silenciosa on s'amagava una arma terrible: l’Arca del Genus. 
-La secta “Els fills de Desembre” ho consideren el seu pitjor enemic.  
-No se sap si pot morir. I si mor, no se sap que passa amb la seva essència. Si retornarà a la dimensió demoníaca o si per contra desapareixerà en el no-res.
-Tot això no deixa de semblar-li graciós.