Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Ivan Ledesma

ESCRIPTOR DE TERROR I FANTASIA

  • 6
    Mecenes
  • 12.0
    mensuals
  • 76.79
    total

De presentacions, de llibres, i de tot allò

Espai una mica profund 42: Un llibre a troços.
Sóc Iván Ledesma, escriptor de pacotilla. La meva intenció, com la de qualsevol escriptor és publicar llibres. I hi ha llibres que es publiquen sense problema i uns altres que costen de publicar, bé perquè el gènere al que s'adscriuen és complicat, o potser, no ens enganyem, perquè no tenen el públic necessari. La qüestió és que fa anys que vull fer una saga de ciència ficció i humor, al més pur estil Douglas Adams, o del meu estimat Terry Pratchett, no se si seré capaç, però tinc tota la intenció del món, així que necessito a gent que pugui interessar, i que sigui el motor i l'engranatge que faci rodar aquests capítols que vull pujar cada dues setmanes. No us enganyaré, ja he escrit els primers 3… Però a partir d'aquí és un salt de fe al buit i sense xarxa. Espero que estigueu aquí per subjectar-me, perquè vénen corbes. 
Que va la història? Doncs mira, tracta sobre una solucionadora de problemes a punt de jubilar-se que de sobte es veu ficada en un embolic. Algú ha assegurat el planeta terra i a tots els seus habitants a tot risc JUST al moment en què sembla que aquest està a la vora del desastre i la destrucció més extrema. És a dir… Com sempre. I a partir d'aquí, aventures, viatges espacials, bitxos, filosofia barata, robots i fruita fresca. Benvinguts a Espai una mica profund 42.
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat