Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Ivan Ledesma

ESCRIPTOR DE TERROR I FANTASIA

  • 5
    Mecenes
  • 10.0
    mensuals
  • 139.78
    total

Bestiari d'ombres IV

Anotacions al cuadern d’Abraham (El Mon de Negorith) IV: TERTIUM
Nom: Tertium
Alias coneguts: Nen, Reietó 
Interregne: Auto exiliat al Hàstile
Classe: Dimoni humanitzat
Afiliació: CAOS
Detalls:
Tertium es va auto exiliar el primer entre els seus germans. Es el major dels dimonis originals. Ningú coneix exactament el seu origen més enllà de l'adveniment a aquesta dimensió, no obstant això, hi ha algunes dades confirmades…
-En la progènie original eren 7 dimonis. Fills del CAOS original. Tertium era el major d'ells. 
En el hàstile s'han tingut notícies de 4 d'ells: Septum/Septa, Quartum, U i el propi Tertium
-Cansat i avorrit del caos etern primordial que regna en la dimensió infernal va saltar al Hàstile i va deixar que la humanitat li impregnés fins al punt de sentir un estrany impuls d'amor i odi pels humans i la seva dimensió.
-Se li ha encarregat diverses vegades la destrucció o conversió d'aquest món i sempre ha retorçat de tal forma les coses que tot ha continuat exactament igual.
-Considera el hàstile una sala de jocs. Considera a la gent mers comparses. Als àngels un emprenyament. Als altres dimonis, un grapat de pesats. I tot és només un acudit divertidíssim que només li fa gràcia a ell. 
-Coneix la ubicació de varis dels anells voraços. 
-Va destruir al costat de Quartum un lloc anomenat la Ciutat Silenciosa on s'amagava una arma terrible: l’Arca del Genus. 
-La secta “Els fills de Desembre” ho consideren el seu pitjor enemic.  
-No se sap si pot morir. I si mor, no se sap que passa amb la seva essència. Si retornarà a la dimensió demoníaca o si per contra desapareixerà en el no-res.
-Tot això no deixa de semblar-li graciós.

Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat