Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Ivan Ledesma

ESCRIPTOR DE TERROR I FANTASIA

  • 5
    Mecenes
  • 10.0
    mensuals
  • 139.78
    total

Bestiari d’ombres III

Anotacions al cuadern d’Abraham (El Mon de Negorith) III
Nom: Ouroboro
Interregne: Entremon
Classe: Dimonis de l'energia
Afiliació: El caos. Fill de Tertium. Progènie dels Set. 
Habiteu natural dins el Hástile: Xarxes, wi-fis, ordinadors, servidors, telèfons mòbils, centraletes…
Humanitat anterior: NO
Detalls: Habita dins els ordinadors connectats a la xarxa. Amb el naixement d'Internet el seu domini es va estendre. Fins llavors era una ombra que murmurava a la boira dels somnis, es va filtrar al món humà i va trobar a la xarxa un lloc des d'on poder portar el caos a tothom amb un sol clic. 
Aquest correu electrònic que mai arriba? Aquesta trucada tan important que no se sent? Aquesta falta de cobertura quan més la necessites? T'has quedat sense connexió en el moment menys oportú? Segurament hi ha un Ouroboro rient darrera teu. 
Els més perillosos són els que s'han associat amb altres dimonis. Aquests adquireixen consciència pròpia, i per afegiment aquesta sol ser letal. Al caos que de per si ja els acompanya se'ls sumen foscos objectius i sent com són, éssers mancats de moral o de nocions sobre el bé i el mal, la mort sol rondar al seu voltant. 
Durant la Guerra Secreta (1974-1979) de forma oficial Tertium va romandre neutral, si bé la seva progènie es va veure involucrada en diversos conflictes que solien vascular sempre en benefici de Malvin i la seva causa, després de la derrota, no va haver-hi especial càstig per a ell ni els seus acòlits.
Forma d'eliminació: Dissolució.
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat