Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Ivan Ledesma

ESCRIPTOR DE TERROR I FANTASIA

  • 5
    Mecenes
  • 10.0
    mensuals
  • 148.34
    total

Bestiari d’ombres

Anotacions al cuadern d’Abraham (El Mon de Negorith)
Nom: Malvin
Alias coneguts: “Milburn Pennybags” “El cuc” “Vell boca bruta”
Interregne: Oníria
Classe: Malson encarnat
Afiliació: Independent
Habitat natural al Hàstile: Desconeguda
Humanitat anterior: Desconeguda / Improbable 
Detalls: Pel que sabem (sospitem) porta actuant dins el Hàstile des de 1948, però va aparèixer en la nostra òrbita en 1974 durant una recerca d'Abraham en relació a uns nens desapareguts.
Aquest any va provocar una guerra que li va enfrontar (Amb la col·laboració de Tertium) a la Triple Aliança entre Un (Dels Set) Gabriel, Renegat del Regne Celeste i Abraham.
Sabem que durant aquesta guerra Gabriel va demanar ajuda al seu germà Serafí, que es va enfrontar personalment a Malvin i va morir en la baralla.
Malvin, col·laborant amb Tertium, va generar un exercit de malsons que va aconseguir encarnar gràcies a l'ajuda d'una Negorith, aquest exercit es va enfrontar en batalla a la progènie d'Un en col·laboració amb els acòlits de Gabriel i els membres de la Lògia “El Llum d'oli”, a la qual pertanyia Abraham. La batalla es va lliurar dins les antigues galeries de la “Avinguda de la Llum” de Barcelona. La Triple Aliança va perdre aquella batalla.
No obstant això, en un últim assalt, la guerra va finalitzar amb la mort de Clara Campoamor i la posterior rendició de Malvin.
Un va perdonar al seu germà Tertium sense cap represàlia, no així a Malvin, que es va veure obligat a pactar un armistici pel qual se li va prohibir desenvolupar cap nou exèrcit de malsons.
L'armistici estava segellat amb la sang d'Un, que garantia el seu compliment. Si Malvin ho trencava, Un es veuria en l'obligació de portar-lo a l’Entremon.
Sabem que al 1979 Malvin es va recloure dins el seu cau i pel que afirma Gabriel no ha tornat a sortir d'allà des de llavors.
Malvin és un ser amoral i molt perillós, en extrem intel·ligent i letal. Quan se li enfronta personalment és important mantenir la distància amb ell. I el més prudent en aquest cas és fugir, ja que el seu contacte directe pot produir l'encarnació dels malsons de la seva víctima. 
No sabem quins són els seus plans actuals, si és que els té. Encara que la seva fixació per les Negorith és evident. El que si sabem és la seva manca d'empatia o connexió amb àngels i dimonis (La seva aliança amb Tertium va ser puntual i a petició expressa del dimoni) i això ens dóna cert avantatge quan ens enfrontem a ell. Potser l'única que tenim.
Forma d'eliminació: Desconeguda.